Tražit će da im otkrijete vašu tajnu: Uz OVO ulje vaša kosa, trepavice i obrve rasti će kao ludi!

Većina žena, ali u posljednje vrijeme, i dosta muškaraca ulažu puno vremena i novca u kosu. Svaka žena želi imati dugu, sjajnu i zdravu kosu što ih čini još ljepšim.

U nastavku ćemo vam pokazati kako jednostavno uz ricinusovo ulje možete poboljšati izgled i podstaći rast vaše kose, obrva i trepavica, piše “Megagiga“…

Ricinusovo ulje se pokazalo fantastičnim za tretman kose. Ovo ulje je bogato omega 9 masnim kiselinama koji čine kosu zdravom i podstiču je da raste dosta brže.

Tretman sa ricinusovim uljem je 100% prirodan, bez ikakvih hemikalija a ono što je još bitno jeste da uopšte nije skup a rezultati su više nego fantastični.

Za savršen tretman vaše kose, obrva i trepavica trebate:

  • 5 kašika ricinusovog ulja
  • 5 kašika kokosovog ili bademovog ulja

Priprema i način korištenja:

S obzirom da je ricinusovo ulje veoma gusto trebate ga otopiti sa drugim uljem kao što je bademovo ili kokosovo. Nakon što ih pomiješate dobro, primjenite ulje na glavi i zahvaćena područja. Dobro ga umasirajte u vašu kosu od korijena do vrha.

Ovaj proces bi trebali raditi noću kako bi ga ostavili da djeluje do sljedećeg jutra. Kada ga primjenjujete na glavi zaštitite glavu nekom kapom ili plastičnom folijom.

Sljedećeg dana kada ustanete operite kosu normalno kako bi se ulje uklonilo. Vrlo brzo nakon što počnete primjenjivati ovo ulje primjetit ćete zadovoljavajuće rezultate.

Izvor: megagiga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *