VEČERAS JE ČAROBNA NOĆ, IZMEĐU 22. I 23. DECEMBRA: Evo šta trebate uraditi da vam se ŽELJA ISPUNI

Zvijezde padalice, odnosno meteorska kiša Ursida očekuje nas 22. decembra. Ovo je relativno slaba kiša meteora, a najveću aktivnost ima u u noći 21. na 22. i u noći 22. na 23. decembar, piše Sensa.

Iako kiša meteora Ursida nije bogata i previše aktivna, Mjesec nam 22. decembra neće ometati vidljivost. Mali broj meteora sa malom brzinom ulaska u Zemljinu atmosferu, ne daje velike šanse da bude vidljiv. Ali, ako pogledate u nebo i primijetite svjetlucavi trag zvezde padalice, zamislite želju.

Meteori će se pojaviti u oblasti sazvježđa Malog medvjeda. Upravo u ovoj oblasti se nalazi radijant, odnosno približna tačka ulaska u atmosferu. Radijant toka je sazvježđe Ursa Minor. Prema astrološkim prognozama, današnji dan će biti idealan za postavljanjenovih zadataka, planiranje i stvaranje želja.

Pokušajte da razmislite šta želite da radite u novoj 2023. godini. Danas možete imati podsticaj i energiju samopouzdanja zbog koje možete napraviti prvi korak ka svom cilju. Moguće je da ćete biti inspirisani, a počnite polako da učite kako se radi u timu – na taj način možete ostvariti uspjeh.

Dok trahe kiša meteoara, možete razmisliti čega treba da se oslobodimo i koje navike u životu moramo da promenimo. Vreme je da otpustimo unutrašnjebarijere i blokade, da otvorimo sebe za uspeh i iskoristimo talente i znanje koje imamo na našu dobrobit, kao i za dobro drugih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *