ČISTI JETRU I ZAČEPLJENE VENE, PODIŽE IMUNITET DO MAKSIMUMA: Moćniji prirodni lijek od ovog ne postoji

Glavna namjena eliksira je liječenje i prevencija zakrčenih arterija (arteroskleroza), regulisanje povišenih masnoća u krvi, sprječavanje umora, liječenje infekcija i prehlada, intenzivno jačanje imunog sistema, čišćenje jetre. U njemačkoj narodnoj medicini ovaj lijek se koristi od davnina, a dobro će doći svima. Ovaj eliksir oporavlja tijelo od glave do pete.

Sastojci:

– 4 veće glavice belog luka
– 4 kompletna limuna sa korom
– Manji koren đumbira
– 2 litre vode

Priprema: Limun dobro operite i isecite na komadiće. Ogulite bijeli luk i zajedno sa limunom i đumbirom ubacite u blender. Izmiskajte dobro dok se smjesa ne sjedini. Smjesu iz blendera sipajte u šerpu i dodajte 2 litre vode. Šerpu stavite na zagrejanu ringlu i sačekajte da smesa prokuha. Ostavite da se napitak ohladi, a nakon toga procijedite u staklenu flašu. Napitak čuvajte u frižideru.

Primena: Ovaj eliksir se pije svako jutro po jedna čaša od 2 dcl najmanje 2 sata prije jela, odnosno na potpuno prazan želudac. Ciklus liječenja traje 3 nedjelje uz svakodnevno konzumiranje jedne čaše nakon čega je potrebno napraviti pauzu od jedne nedjelje. Ukoliko vam ukus ne odgovara možete dodati meda po ukusu. Nakon 3 nedjelje korišćenja trebali biste osjetiti značajno poboljšanje.

Izvor: stil.kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *