3 PUTA SEDMIČNO JE STAVLJALA RUKU U OVU MJEŠAVINU ZBOG BOLNIH ZGLOBOVA: Ono što joj se desilo je nevjerovatno, morate ovo vidjeti

Jedna žena je imala velike probleme sa rukama i zglobovima, pa je zbog toga odlučila da pokuša sa alternativnom medicinom, a spas je potražila u sirćetu.

Nekoliko godina vodim borbu protiv bolova u zglobovima i rukama, a nakon toga doktori su mi dijagnostifikovali artritis uzrokovan napornim radom i pothranjenosti.

Pošto nisam osoba koja odmah posegne za hemijom, odlučila sam da pokušam s prirodnim rješenjem. Razgovarala sam s doktorom i on je rekao da pokušam s jabukovim sirćetom, ali da treba da budem uporna. Počela sam da ga koristim i sada nakon dva mjeseca mogu reći da sam dosta bolje.

Prvi mjesec sam to činila tri puta sedmično, a sada samo dva. Stavljala sam ruke u sirće prije spavanja, a bol i peckanje koje sam do tada imala u rukama su nestali. Koristila sam prirodni napitak od jabukovog sirćeta, vode i meda”, rekla je Ana, piše Worldhealthinfo.

Da biste pripremili ovu tečnost, potrebno je da pomešate 1 šoljicu jabukovog sirćeta sa 6 čaša vode.

U tu smjesu pokvasite noge ili ruke (u zavisnosti gde imate bolove).Ukoliko osjećate bolove na nekom drugom dijelu tijela, stavite obloge na to mjesto, prenosi Espreso

Author: urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *