SVAKO JUTRO JE PILA MJEŠAVINU KURKUME I MEDA: Ovakve rezultate nije očekivala, kada vidite odmah ćete početi piti

Prenosimo vam iskustvo jedne djevojke koja je mješavinu meda i kurkume konzumirala mjesec dana.

Prije nešto više od mjesec dana došla mi je mama u goste i donijela teglicu nečega što je podsjećalo na med, pa mi je sva ushićena to dala u ruke i rekla: “Vidi šta sam ti napravila, svakog dana moraš da uzmeš jednu kašičicu, pročitala sam na internetu da je sjajno“.

To je u stvari, bila mješavina meda i kurkume, a kako svakako nisam imala šta da izgubim, riješila sam da pojedem tu teglicu zlatne mješavine u slast u narednom periodu. Tako sam, ni ne sluteći ishod, zapravo uradila sjajnu stvar za svoje zdravlje. Ispostavilo se da ovaj ljekoviti recept zaista daje konkretne rezultate.

Već u prvih nekoliko dana osetila sam da imam više energije nego ranije, i uopšteno – osjećala sam se daleko zdravije, i jednostavno snažnije,” rekla je ona govoreći o svom iskustvu.

Probava joj je bila bolja i nije se nadimala kao što je to obično slučaj, a primetila je i da nema napade gladi, koji su prije toga bili česti. Takođe, za čitav mjesec koliko je konzumirala mješavinu meda i kurkume nijednom je nije zaboljela glava, niti je imala probleme sa bilo kakvim bolovima.

Ovo vam može pomoći u nekim od ovih tegoba, ali je najbolje da se posavjetujete sa vašim ljekarom, prenosi Espreso

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *