RECEPT ZA MASNU JETRU: Za samo nekoliko dana jetra bi trebala biti očišćena od masnoće…

Ovo piće se pije na prazan želudac…

Možda ste čuli koliko je zdravo jesti nekoliko suhih grožđica, jer tako možete spriječiti kardiovaskularne bolesti jer vam pomažu u reguliranju razine masti u vašoj krvi. Grožđice se pokazuju vrlo hranjivom hranom, poput većine oraha, ali danas ćete naučiti pripremiti prirodno piće koje je vrlo učinkovito za sprječavanje bolesti. Suhe grožđice se mogu konzumirati u više oblika, bilo kao pratilac u vašim salatama ili jogurtu.

Prednosti za zdravlje su:

– imaju veliki izvor energije zbog visokog sadržaja ugljikohidrata

– to je prirodni diuretik

– imaju vlakna koja pomažu u probavi

– one promiču cirkulaciju krvi

Voda sa suhim grožđicama može biti iznimno povoljno prirodno piće. Također se koristi kao kućni pripravak zbog višestrukih iscjeliteljskih svojstava jer pomaže obnovi tijela i sprečava bolesti. Kad se suhe grožđice rehidriraju 24 sata, dobivate vrlo ukusnu tekućinu koja se može uzeti u bilo koje doba dana. A ako ste osoba koja ne voli jesti suhe grožđice, sa tim pićem koje ima drugačiji okus, možete ga uživati ​​i iskoristiti vitaminima i mineralima koje sadrži.

Ovo su njihova svojstva:

– pomaže u suzbijanju nečistoća našeg organizma

– pomaže detoksifikovati jetru

– omogućuje pravilnu probavu hrane.

Zbog svojih bioflavonoidnih svojstava grožđica, oni se prenose u vodu i ostaju veliki antioksidans.

RECEPT:

Prvo operite suhe grožđice. Zatim sipati 750ml vode i skloniti prije nego što prokuha. Sada dodajte šalicu suhih grožđica i ostavite 15 minuta. Procijedite i operite čistom vodom na sobnoj temperaturi. U spremniku koji je hermetičan ostaviti suhe grožđice. U loncu stavite 1 litru filtrirane vode. Zatim ulijte vodu u zdjelu sa suhim grožđicama. Pustite da ostoji 24 sata u hladnjaku. Ujutro možete uzeti vodu. U slučaju da želite detoksifikovati tijelo, popijte ovo piće na prazan želudac kako bi vam pomogao očistiti tijelo. Zapamtite da možete koristiti vodu suhih grožđica sa voćkama, antioksidansima, pa čak i dodati tekućinu u voćne salate.

Izvor: net

Author: urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *