AKO 10 DANA UZIMATE OVAJ STARI NARODNI LIJEK: Spriječit ćete mnoge bolesti, A VAŠE TIJELO ĆE SE PREPORODITI

Godine i nepravilna ishrana dovodi do toga da se krvni sudovi istroše, postaju manje elastični, a na unutrašnjim zidovima se nakuplja sloj holesterola.

Godine i nepravilna ishrana dovodi do toga da se krvni sudovi istroše, postaju manje elastični, a na unutrašnjim zidovima se nakuplja sloj holesterola.

Da bi očistili krvne sudove, ljudi posežu za lijekovima. Ali lijekovi često zanaju da dovedu do opterećenja rada jetre i bubrega. Da biste sasvim očistili krvne sudove, a da pri tome ne oštetite druge organe – pokušajte sa ovim prirodnim starinskim receptom.

Godine i nepravilna ishrana dovodi do toga da se krvni sudovi istroše, postaju manje elastični, a na unutrašnjim zidovima se nakuplja sloj holesterola. Zbog toga su znatno suženi. Kao rezultat, dolazi do slabog snabdevanja krvlju organa i sistema. Začepljenje krvnih sudova je opasno po život.

Osim toga, mozak znatno pati, a krvni pritisak raste. Posljedica ovih procesa mogu biti moždani, srčani udar, kao i druge ozbiljne bolesti.

1-lemon-tea

 

Da bi očistili krvne sudove, mongi posežu za lijekovima, ali oni opterećuju rad jetre i bubrega.

Ovaj stari njemački recept precizno čisti holesterol sa krvnih sudova, a ovo su njegovi osnovni sastojci:

4 cijela limuna
kriška korijena đumbira
2 litra vode
4-5 čenova bijelog luka
2 kašike meda

Dobro operite limun i prelijte ga vrelom, ključalom vodom da biste uklonili nečistoće. Zatim, ga izvadite iz vode i nasijecite na tanke kolutove. Đumbir i bijeli luk očistite, isjecite u blenderu ili sameljite na mašini za meso.

Stavite limun u šerpu zapremine 3 i više litara. U posebnoj šerpi, prokuhajte 2 litra vode i ostavite da se ohladi na oko 60 stepeni. U vodu stavite bijeli luk, đumbir i med. Sve dobro izmiješajte, pa dodajte u šerpu sa limunom. Ostavite da sve vri 2 sata. Kada se prohladi sve prebacite u teglu zapremine 3 litra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *