STAVITE OVO U DVORIŠTE: Ubrzo ćete privući zdravlje, novac i prosperitet za sve ukućane

Evo kako da privučete energiju novca, uspjeha i zdravlja!

Jednako kao i dom, i bašta je vrlo važna za privlačenje dobre i odbijanje negativne energije. Dobar feng šui u vašoj bašti pomaže u privlačenju pozitivne energije u ostatak vašeg doma.

Rascevatalo i zeleno dvorište samo po sebi predstavlja kutak za privlačenje sjajne energije, jer povezivanje sa prirodom i boravak u njoj donosi osjećaj mira i blaženstva.

Prema feng šuiju, drevnoj tehnici uređenja prostora, važno je da u svom domu i u dvorištu imate 5 osnovnih elemenata.

Sjeveroistočno područje vaše bašte usko je povezano sa energijom ličnog rasta i napretka, pa je važno da na tom mjestu iskoristite element zemlje. Na primjer, stavite u taj dio bašte kamenje ili stijenu.

 

Na jugoistoku postavite element vode jer ćete na taj način privući novac i izobilje, pa ne bi bilo loše da u ovaj prostor stavite vazu ili ako ste u mogućnosti fontanu.

U sjeveru bašte koji označava karijeru i životni put stavite metalni dio, na primjer figuru kornjače ili neku dekoraciju od metala.

Pri uređenju staze u dvorištu izbegavajte staze oštrih linija i uglova, već se najprije odlučite za krivudavu stazu koja je sjajan za priliv dobre čienergije. Pri izboru boja u dvorištu koristite magične nijanse cvjetova, a u južni dio stavite crvene ili ljubičaste cvjetove (atreni element), na sjeveroistok cvijeće žute boje (zemljani element)

Svakako, vaše dvorište će najljepše izgledati ako ga uređujete sa ljubavlju i iz duše

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *