SVE VAM PIŠE NA DLANU: Saznajte od čega ste bolesni i kako da se izliječite!

Niko se neće posvetiti vašem zdravlju ako to sami ne uradite. Izliječite sebe i svoje bližnje pomoću ove nevjerovatne metode

organizam-na-dlanu-1

Iako je moderna medicina otkrila mnogo toga, ipak, ona teško riješava određene probleme, pogotovo kad su u pitanju hronične bolesti. Ljekari uglavnom nemaju vremena da se posvete čovjeku kako bi trebalo, pa se sve završava “krpljenjem rupa”, odnosno, saniranjem gotućih problema i ispunjavanjem procedura.

Jedan Francuski ljekar, koji je bio upoznat s alternativnim metodama lječenja, kad su ga pitali da uporedi konvencionalnu i alternativnu medicinu, rekao je da bi, ako bi mu bila potrebna operacija ili saniranje neke akutne bolesti, uvijek otišao kod konvencionalnog ljekara, dok bi se za svoje hronične probleme, radije obratio alternativnom iscjelitelju.

Ljekari, kao ni bilo ko drugi, nemaju vremena da vam se posvete toliko dugo kao što možete sami sebi da se posvetite. Ali, potreban vam je neki sistem koji biste mogli da primjenite da pomognete sebi, a to uglavnom podrazumeva godine učenja.

Author: urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *