NAJSTARIJI DOKTOR NA SVIJETU NIKAD NIJE RADIO OVE 3 STVARI: Kada čuju koliko ima GODINA, svi se ŠOKIRAJU

Lekarsku karijeru dr Taker započeo je davne 1947. kao neurohirurg, a nedavno je dao svoj doprinos i tokom pandemije korone. Međutim, o herojstvu tog lekara možda se ne bi ništa znalo da nije njegovog unuka Ostina koji je sa prijateljem Tejlorom Taljanetijem započeo da snima dokumentarac o Hauardu. Unuk mu je otvorio nalog na TikToku kako bi promovisao film.

Hauard se bori sa čudima moderne tehnologije, ali nije znao da nam objasni zašto mu je toliko teško da se uključi u mrežu kao što je TikTok – istakao je Tejlor.

Prvi video-snimak o dr Takeru momci su objavili u julu i ta društvena mreža je bukvalno eksplodirala, a doktor deka je postao senzacija.

Ima na stotine hiljada pratilaca i višemilionske preglede, iako dekici nije baš najjasnije zašto njegova lekarska karijera zaslužuje toliku pažnju. On se nada da će njegovi postovi inspirisati mlade da pronađu posao koji vole i koji će sa zadovoljstvom raditi i kad budu imali 100 godina, baš kao i on.

Kako su objasnili Ostin i Tajler, želja im je da sačuvaju uspomenu na lekarska dostignuća dr Takera, ali ne žele da otkriju previše zaplet dokumentarca koji snimaju o njemu. Video-snimke koje objavljuju na društvenim mrežama prati muzika iz osamdesetih i devedesetih godina prošlog veka, a posebno je interesantna reakcija vremešnog dekice na hitove od pre 30 i 40 godina.

– Zadivljen sam što ljudi na mrežama smatraju da je fascinantno to što radim. Imam sve više obožavalaca koji mi prilaze na ulici i kažu da su me videli na internetu – rekao je dr Taker.

Interesantno je da su stariji korisnici te društvene mreže izuzetno popularni među najmlađima i da ih nazivaju grandinfluenseri. Izraz potiče od engleske reči grandfather, što znači deda.

Postovi dr Takera oduševili su njegove brojne pratioce na TikToku koji su mu zahvalni što svoje bogato životno iskustvo deli s njima.

– Bio sam u mornarici tokom Drugog svetskog rata. Medicinom sam se bavio 75 godina i ne osećam se kao da imam 100 godina, iako je to tako. Baš sam uživao u životu – rekao je dr Taker u jednom od snimaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *