ZBOG OVOG PIĆA SNEŽANA ĐURIŠIĆ JE SMRŠALA 21 KILOGRAM: Pila ga je I DAN I NOĆ, sada je malo ko MOŽE PREPOZNATI

Srbijanska ponata pjevačica Snežana Đurišić smršala je 21 kilogram uz pomoć ove dijete, a pila je non stop sok od lubenice!

Snežana istiće da danima nije jela ništa sem ovog povrća i tako je uspjela da se riješi viška.

– Suvišne kilograme sam dobila dok sam bila kod ćerke u Americi. Tamošnja kultura ishrane savršeno se uklopila sa hedonistom u meni. Taj višak me je motivisao da se povežem sa vojnikom u sebi i da se dva meseca pridržavam specijalne ishrane. Jela sam samo lubenice i pila sok od njih, te tako smršala 21 kilogram – kaže pjevačica i dodaje da je i fizički aktivna:

Imam trenera koji sa mnom radi dva do tri puta nedeljno. S obzirom da sam bila sportista u mladosti, veoma vodim računa o tome da sam u dobroj kondiciji.

lubenica

foto: Profimedia

Đurišićeva priznaje da zbog previše obaveza ne stiže baš uvijek zdravo da se hrani, kao i da je slaba na slatkiše.

– Zbog posla kojim se bavim tempo života ume da mi bude veoma brz. Umem da budem disciplinovana i da po potrebi praktikujem neki poseban režim ishrane. Sada sam najviše fokusirana na jačanje imuniteta, pa kombinujem raznovrsnu ishranu sa dosta šetnje. To mi baš prija. Na slatkiše sam posebno slaba! Nekada ih izbegavam, a nekad sebi dam oduška i uživam u njima – priča pjevačica.

Snežana je neke namirnice izbacila iz ishrane kada je počela pandemija koronavirusa.

– Potrudila sam se da iz svakog obroka izbacim hleb, a odrekla sam se i slatkiša. To mi je pomoglo da održim dobru liniju jer se manje krećem – kaže pjevačica i daje da nema ništa protiv toga da neko potraži pomoć nutricioniste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *