5 MUŠKIH GREŠAKA KOJE ŽENA NE PRAŠTA: Nakon OVOG nema budućnosti – supruga je u stanju da se okrene i ode ZAUVIJEK

Sposobnost praštanja je ključ snažne i trajne veze. Međutim naravno da postoji granica, koja kada se pređe, čovjek zauvijek gubi povjerenje i poštovanje prema parneru. Šta žena nikada neće oprostiti svom muškarcu? Izdvajamo pet fatalnih muških grešaka, piše Stil.kurir.rs.

Donijela sam odluku

Značajan i prilično dramatičan razlog. Iako nakon ovakvih događaja neće uslijediti razvod, veza će dobiti takvu pukotinu da to neće nadoknaditi ni godine, ni pokloni, ni različiti izlivi nežnosti. Čovjek koji poštuje sebe treba da bude spreman za takav razvoj događaja (svi znaju odakle dolaze djeca) i da osigura svog partnera u slučaju trudnoće. Ovo je situacija kada snažan i pouzdan muškarac postaje zaštita i podrška njoj i njihovom zajedničkom potomstvu. Neko ko ni u takvoj situaciji nije u stanju da obezbedi stabilnost, brzo postane stranac.

Pokazao je ravnodušnost u teškom životnom trenutku

Žena nakon ovakvih situacija može odlučiti da se rastane. Bila je teško bolesna, bio joj je potreban odmor, njega i podrška, a partner se otvoreno iznervirao, pošto nije imao ko da ga usluži. U takvom trenutku ženi se otvore oči, a pred njom se pojavljuje njen životni saputnik u svojoj ružnoći. Svaka osoba pokaže koliko vredi, upravo u teškim životnim trenucima. U stvari, takvom mužu nije potrebna žena radi nje same, već ono što može da dobije od nje u smislu sopstvene udobnosti.

Pokvario je važne datume

Obična svađa je uobičajena stvar, svima se dešava, ali ako se skandal dogodio na praznik, značajan i važan datum, teško da ćete moći da zaboravite tako nešto. Supružnik će se svake godine na ovaj dan nehotice sjetiti jednog ružnog događaja. Zamislite da je ključni događaj u životu pokvaren: vjenčanje ili godišnjica. Ovo je veoma teško zaboraviti. Pogotovo kada su se gosti koje ste pozvali zadesili kao svedoci poniženja. Kako ostati sa osobom koja ne uzima u obzir vaša osjećanja i iskustva.

Nije vas zaštitio u neprijatnoj situaciji

Klasičan primjer bi bio kada ulični huligani počnu da gnjave devojku, a njen muškarac se krije sa lica mjesta. Ovde je sve jasno. Šta ako se u svakodnevnom životu dogodi nešto što predstavlja prijetnju za ženu? Na primer, svađa sa svekrvom, sukob sa menadžmentom na poslu ili finansijske teškoće sa neprijatnim posledicama . U ovakvim situacijama vaš muškarac teba da vam čuva leđa a ne da sedi „u ćošku“, kao da se to njega ne tiče.

Ne poštuje vaš lični prostor

Ovo se dešava rijetko i često iznenadi okolinu: raskid izazvan nemogućnošću žene da ostvari svoje potencijale. Zahtjevi partnera da prekine komunikaciju sa prijateljima, ostavi hobi, prestane da „gura“ lične interese nisu novina u našem društvu. Smatra se da supružnik ima pravo na takve zahtejve . Često muškarci u ženskoj aktivnosti vide prijetnju odlaska drugom muškarcu, “vlasnik” besni u njima. Ekstrovertnoj ženi je komunikacija potrebna kao vazduh i ona se u takvim vezama guši.

Author: urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *