OVAJ NAPITAK REGULIŠE HOLESTEROL ZA 3 DANA: U čašu vrele vode dodajte samo ovaj sastojak, provjereno radi

Đumbir – koren koji je sve više zastupljen u zdravoj ishrani i narodnoj medicini. Konzumiranje đumbira posjeduje brojne prednosti po zdravlje: poboljšava varenje i crijevnu mikrofloru, ubrzava metabolizam i uklanjanje toksina, a koristan je i kod prehlade, kašlja i gripa, kao i za prevenciju bolesti srca.

Naučnici iz Velike Britanije sproveli su studiju u kojoj je učestvovalo 60 pacijenata sa visokim holesterolom u krvi. Svaki od njih je uzimao ne više od 5 grama đumbira svakog dana, rezultat je smanjenje nivoa holesterola za 17%.

Dokazano je da je đumbir podjednako efikasan, kako u prahu, tako i u svježem obliku. U oba slučaja dovoljno je preliti ga toplom vodom, ali ne treba da bude vrela i proključana. Ostavite ga da odstoji i dobićete super napitak za niži holesterol.

Istraživači su dodali da možete dobiti još jači efekat ako se u periodu detoksikacije sa napitkom od đumbira odreknete loših navika, dodate fizičku aktivnost i imate izbalansiranu ishranu sa što više svježeg voća i povrća.

Potrebni sastojci za napitak:

5 kriški krastavca
3 kriške limuna
3 kriške đumbira
vruća voda
Sve sastojke stavite u šolju i prelijte vrelom vodom. Ostavite 10 minuta i nakon toga popijte, prenosi Najžena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *