DRAGANA KOSJERINA VAŽI ZA NAJZGODNIJU VODITELJICU: A evo šta pije SVAKO JUTRO

Atraktivna voditeljka Dragana Kosjerina jedna je od najzgodnijih žena u Srbiji, a hrani se veoma zdravo da bi tako izgledala.

Dragana Kosjerina važi za jednu od najharizmatičijih voditeljki, a na njen šarm niko ne može da ostane imun. Osim raskošne ljepote koja je krasi, ima i savršeno telo na kojem joj mnogi zavide.

Međutim, zanosno tijelo i savršena linija rezultat je njene ishrane. Naime, lepa voditeljka strogo vodi računa šta unosi u svoj organizam, a za Kurir je jednom prilikom otkrila u čemui je tajna njenog izgleda i na koji način brine o svojoj zanosnoj figuri.

Naučila sam koliko mi je malo potrebno da budem srećna, samo kada su svi dragi ljudi zdravi. Prisetila sam se koliko me vesele sitnice, počela sam opet da uživam u momentima, usporila sam, vratila se nekim starim hobijima. Osim toga, posvetila sam se i zdravijoj ishrani, počela sam mnogo češće da kuham, usvojila bolji ritam i stavila zdrav san na vrh liste prioriteta. Nepovoljnu situaciju u kojoj smo morali da se odreknemo mnogih aktivnosti, iskoristila sam da unapredim ono na čemu je odavno trebalo da poradim”, rekla je lijepa voditeljka.

O tome kako održava formu, Dragana je bila jasna: redovna fizička aktivnost ključ je lijepog tijela.

“Nekad sam trenirala “sezonski” ili za određenu priliku. Sada sam usvojila redovnu fizičku aktivnost kao životni stil i uživam u tome. Dva do tri puta nedeljno treniram reformer pilates, koji svima od srca preporučujem, jer je odličan za funkcionalnost tijela. Radim jogu, povremeno trčim i redovno šetam.”, objasnila je ona.

370343-kosjerina2-iff

Zdrav napitak kojim uvijek započinje dan

Ogradivši se od radikalnih dijeta, Dragana se opredijelila za umjerenost i raznovrsnost u ishrani i za kraj otkrila kako izgleda njen dnevni jelovnik.”Dan počinjem kurkuma limunadom sa svežim đumbirom, dodam često i malo cimeta. Pažljivo uzimam suplemente, ne mislim da treba da ih biramo na svoju ruku. Trudim se da jedem zdravu hranu, dovoljno povrća i voća. Izbegavam gluten i mlečne proizvode, kontrolisano unosim crveno meso.”, rekla je Dragana.

“Dan počinjem kurkuma limunadom sa svježim đumbirom, dodam često i malo cimeta. Pažljivo uzimam suplemente, ne mislim da treba da ih biramo na svoju ruku. Trudim se da jedem zdravu hranu, dovoljno povrća i voća. Izbjegavam gluten i mlečne proizvode, kontrolisano unosim crveno meso.”, rekla je Dragana.

(Stil)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *