JEDITE OVO ISKLJUČIVO ZA DORUČAK: Kligrami se gube najviše u području stomaka, BIĆETE ODUŠEVLJENI

Ovo je jedan od najzdravijih i najukusnijih doručka, jer u sebi sadrži vitamine i minerale koji poboljšvaju izgled kože, kose, normalizuju metabolizam i snaži organizam.

Ovaj svakodnevni doručak pomoći će eliminaciji nečistoća iz organizma i očistiti crijeva.

Bezuslovno rješava problem lijenih crijeva i opstipacije, sagorjevanje masnih naslaga i normalizuje težinu. Poslije mesec dana konzumiranja ovog koktela, lako ćete izgubiti 3-5 kilograma suviše težine, a najveći dio oko stomaka! Ten kože, kosa i nokti postaju zdravi i lijepi, a stomak će se polako «istopiti».

Za pripremu ovog doručka biće potrebno:

– 300ml kefira (ili nemasnog jogurta)

– 2 supene kašike ovsenih pahuljica

– 1 kafena kašika samljevenog lanenog sjemena

1 kafena kašika kakaa u prahu

– od 5 do 7 mesnatih suhih šljiva

Priprema doručka:

Doručak se priprema uveče za sutradan. Prelijte sa malo kipuće vode (100ml) suhe šljive. Poklopite i ostavite na 5-10 minuta. Za to vrijeme u činiju staviti ovsene pahuljice, samljeveno laneno sjeme i kakao. Preliti kefirom ili jogurtom i dobro sve izmiješati.

Nabrekle šljive sitno isjeckajte (možete u blenderu do stanja „pirea“ ili u super sjecku, ili ručno) i dodajte u prethodnu smjesu. Dobro izmiješajte i ostavite u frižider.

Ujutro izvadite iz frižidera i uživajte u svom zdravom i ukusnom doručku. Rezultati će ubrzo biti vidljivi. Prvih dana možete imati „zanimljive“ osjećaje u stomaku, ali to će proći. Vaš digestivni trakt počeće da radi kao sat!

Izvor: net

Author: urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *