(VIDEO) ZENIČANIN POBIJEDIO RAK: ‘Izliječio sam najsmrtonosniji oblik raka pomoću jeftinog lijeka’

Osim voća i povrća te posebnog lijeka, i veselje je jedno od ključnih za pobjedu, poručuje!

Odbio je operaciju, a nakon zračenja bez terapije punih pet godina koristi lijek za koji je slučajno doznao u novinama i kaže: osjeća se dobro, gotovo je 100 posto zdrav.

Aktivisti udruženja „Akcija građana“ iz Zenice objavili su video čovjeka koji svjedoči da je prirodnim lijekom izliječio rak lijevog plućnog krila veličine 5 centimetara. Podsjetimo, taj karcinom je jedan od najsmrtonosnijih. Njegova je poruka kratka i jasna: „ne gubite nadu““Uvijek sam se nadao ozdravljenju i to mi je Bog dao”, kaže ovaj pozitivan čovjek.

Lijek

Sok koji je koristio je od biljke Noni. Ona sadržava oko 160 prirodnih biljnih spojeva, tzv. fitokemikalija, mnogi od kojih još nisu poznati znanosti. Među njima su antioksidansi, glikozidi, organske kiseline, terpeni i alkaloidi.

Mnogi od tih spojeva imaju prirodna antibakterijska svojstva i onemogućuju razvoj bakterija, uključujući i one koje uzrokuju tuberkulozu i salmonelozu. Sok nonijevih bobica sadrži ugljikohidrate, fruktozu i glukozu, te bjelančevine. Bogat je vitaminima C i E, B te beta-karotenom. Od minerala, noni sok sadrži kalcij, magnezij, fosfor, željezo, mangan i vrlo je dobar izvor kalija.

Ljekovito djelovanje nonija

Noni se od davnina koristi u mnogim kulturama svijeta. Danas, mnogi liječnici diljem svijeta svojim pacijentima koji boluju od teških bolesti preporučuju noni kao dodatak prehrani jer dokazano jača imunitet i poboljšava opće stanje organizma.

Suzbija rast stanica raka

Sastojci nonija imaju antikancerogena svojstva te mogu potaknuti bolji rad imunološkog sustava. Znanstvenici su otkrili da tvari prisutne u noniju suzbijaju rast kancerogenih stanica uzgojenih u laboratoriju. Druga studija je zaključila da je antitumorska aktivnost nonijeva soka posljedica poboljšanog funkcioniranja imunološkog sustava nakon uzimanja soka. Kod osoba koje se liječe kemoterapijama, noni se savjetuje kao prirodna terapija za jačanje organizma.

U nekoliko studija nonijev sok popravio je krvnu sliku bolesnika, koji su ga uzimali nakon kemoterapije.

Pogledajte video. Možda dođete do korisnih informacija:

Izvor: dnevno

Author: urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *