VIRALNI TRIK SA OBRVAMA OSVOJIO SVIJET: Pogledajte šta je ova žena uradila i POTPUNO PROMIJENILA IZGLED LICA

Beauty influencerica otkrila je svojim pratiteljima kako uz malenu iluziju mogu napraviti ‘facelift’ bez skupih operacija ili filera. Trik je u odstranjivanju krajeva obrva koji prirodno idu u luk

Australka Jasmine Renee Aiello jedna je od mnoštva beauty influencera koja make-up trikovima mijenja izgled lica, a trik koji je otkrila na TikToku oduševio je mnoge. Naime, Jasmine je podijelila fotografije prije i poslije nakon što je odstranila krajeve obrva koje idu u luk.

– Imam osjećaj da mi je ova sitnica potpuno transformirala lice – napisala je oduševljeno Jasmine uz video.

Većina korisnika mreže potpuno se oduševila ovim trikom:

– Ovo je fantastično, nove obrve ti odlično pristaju i ja ću ovo isprobati – pisali su joj.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

Iako je video postao viralan, neki se u komentarima nisu složili da je ovo dobra ideja:

Da, možda izgleda dobro od naprijed, ali sigurno je čudno kad se gleda u lice iz profila – napisala je jedna pratiteljica, a druga je dodala da smatra da kraj obrve dodaje posebnost licu.

Uz trik s obrvama koji vizualno podiže lice, mnoštvo djevojaka veže i steže pramenove kose kod sljepoočnica kako bi tako povukli kožu i stvorili ‘facelift’

– Ovo izgleda bolno, ne usudim se izaći tako van – jedan je od komentara, a pratiteljica je također upozorila da je takvim načinom stezanja kose izgubila dio kose, te da ne preporučuje nositi dugo ovu frizuru.

Author: urednik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *