DLANOVI NIKADA NE LAŽU: Pogledajte svoje ruke i saznajte šta linija srca govori o vašem ljubavnom životu

Ne morate da dajete novac gatari ako se pitate kakva je vaša sudbina u pogledu odnosa sa voljenima.

Sve što treba da uradite jeste da pogledate u svoj dlan, pronađite liniju srca i pročitajte koga ćete voljeti, a ko će vas voljeti.

screenshot-75

Pogledajte sliku da biste saznali koja je tačno linija, jer je ona zaslužna za to da li ćete biti voljeni i voljeni. Linija srca je važan pokazatelj vaših osjećanja i svega što se vrti oko ljubavi.

Evo šta hiromantija ima da vam kaže:

A – Ako vam linija srca počinje ispod srednjeg prsta, rođeni ste da budete lider – ambiciozan, nezavisan, inteligentan, i imate izražene kvalitete rasuđivanja i odlučivanja. Manje ste osjetljivi i hladni prema drugima

B – Ako vam linija srca počinje između srednjeg prsta i kažiprsta, onda ste pažljivi i nežni prema drugima. Osim toga, neodlučni ste ili oprezni kada su u pitanju drugi, ali ste osoba od povjerenja. Imate zdrav razum kada donosite odluke.

C – Ako vam linija srca počinje ispod kažiprsta, imate iste karakteristike kao osoba čija linija srca počinje ispod srednjeg prsta (A).

D – Ako vam linija srca počinje između kažiprsta i palca, vi ste strpljiva, brižna, dobronamerna i meka osoba. Ove riječi vas najbolje opisuju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *