Ova MAST je bolja od mnogih krema, a cijena je prava sitnica

mast?
Prvo se koža dobro očisti a zatim se namaže hidrociklin mast u tankom sloju 2 do 4 puta na dan. Koristi se isključivo za spoljnu upotrebu! Dakle nije predviđena da se koristi za lečenje očnih infekcija i zapaljenja sluzokože. Ne koristite hidrokortizon mast duže od sedam dana. Na taj način se mogu prikriti simptomi infekcije. Kortikosteroidi će ih lukavo sakriti.

Inficirane rane nakon ujeda insekata

bar će odložiti reakciju i zaštiti vas od burne reakcije i moguće bakterijske infekcije.
-Druga opcija je da premažete udicu minđuše bezbojnim lakom. Tako ćete sprečiti direktan kontakt sa alergenom.
Hidrokortizon mast pomaže kod potkožnih čireva i uraslih dlačica
Ako nije u pitanju služokoža na rodnici možete slobodno mazati hidrociklin mast. Možete se pojaviti urasla dlaka koja se usput inficirala i svrbi. Tada možete koristiti antibiotske masti ili ihtiol-kamfor da bi se dlaka što brže pojavila na površini. Isto važi i za potkožne čireve i bubuljice na vagini koje umeju prilično boleti. Ukoliko smatrate da je stanje previše bolno ili je infekcija jaka najbolje je da se obratite lekaru. Nekada je potrebno da se tkivo hiruršku obradi, što pre to bolje kako se upala ne bi još proširila.

masti od 5 gr. košta u proseku 150 din.
Ako dosad niste od sada ćete sigurno imati tubicu hidrociklin masti da posluži „za svaki slučaj“. Dakle, ukoliko vam se dese iritacije i svrab kože ili ekcemi ona je tu da vam ublaži simptome. A kako sadrži i antibiotik ona će vam zaštititi od daljeg širenja infekcije.
https://objektivni.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *