OTKLANJA BOLOVE U SINUSIMA: Prirodni lijek koji će vam pomoći da opet prodišete…

Prirodni lijek koji će vam pomoći da opet prodišete…

Zaboravite na hemijska sredstva i lijekove, jer 2 jeftina i prirodna sastojka rješavaju vas neprijatnih bolova u sinusima! Sa prvim jakim vjetrom i hladnim danima vraćaju se muke svima koji pate od čestih upala sinusa. Glavobolje su obavezni pratilac sinusitisa, kod kog često ne pomažu ni najjači lijekovi. Zbog toga je pametnije okrenuti se prirodnim metodama za ublažavanje bolova, nego se kljukati hemijskim proizvodima. Dobar saveznik u ovoj borbi je – hren.

Priprema:

Preporuka je da ga izrendate i prelijete vinskim sirećetom, a potom stavite u flašu od pola litra i zatvorite. Smjesu držite deset dana na sobnoj temperaturi uz povremeno mućkanje.

Primjena:

Kada istekne ovaj rok, nekoliko puta u toku dana preko otvorenog grlića flaše udisati hren po pet minuta. Istu tečnost sipajte na tkaninu i držite je tokom noći na čelu ili potiljku. Terapija traje pet dana, što je dovoljno da se riješite neprijatnih glavobolja.

Dodatni savjet:

Jedno od rješenja je i da izrendate 50 grama hrena, ubacite ga u pet decilitra vode i stavite na ringlu da provri. Poslije toga, stavite glavu iznad šerpe, prekrijte je peškirom i udišite paru.

Izvor: net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *