“SMRŠALA SAM 85 KG, A JELA SAM SVE” Promenila je samo jednu stvar zbog koje mnogi ne mogu izgube kilograme

“Probala sam svaku moguću dijetu na ovom svetu i bila sam posvećena i brzo sam gubila kilograme. Ali čim bih par dana jela nedozvoljenu hranu, kilogrami bi se vraćali duplo”, priseća se Ešli.

Najteži period je bio kada je ostala u drugom stanju, jer nije vodila računa o ishrani: “Moja težina je tada dostila vrtoglavih 160 kilograma”, ispričala je ova žena.

Posle rođenje kćerke 2014. godine, Ešli je bila sigurna da će joj dojenje pomoći da izgubi višak kilograma, ali se dogodilo suprotno: “Glad od dojenja, u kombinaciji sa postporođajnom depresijom i anksioznošću, samo su me doveli do veće telesne težine, što mi je pogoršalo depresiju i anksioznost”, ispričala je tridesetsedmogodišnja Ešli iz Alabame.

U tom trenutku je shvatila da bi prvo trebalo da povede računa o mentalnom zdravlju pa tek onda da krene dijetu i treniranje. Pronalaskom pravog psihoterapetua koji joj je pomogao da poboljša svoj odnos prema hrani i časovima zumbe, ova žena je uspela da za 5 godina izgubi 85 kilograma:

“U najgorem periodu mog života, ćerka je imala dve godine, a ja nisam mogla da se igram s njom, čak ni pertle nisam mogla da joj zavežem. To je bilo veoma poražavajuće”, rekla je ona.

Zajedno sa nutricionistom, napravili su plan ishrane, koji uključuje puno voća, povrća i zelenih šejkova. “Nijedna hrana mi nije zabranjena. Kroz zdrav način života naučila sam šta je umerenost”, ponosno je rekla Ešli.

Izvor: Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *