NAPOKON OTKRIVENO KAKO JE TOLIKO ZDRAV! VEĆ 20 GODINA NESTOROVIĆ JEDE OVU BILJKU: “Jedem je sa MEDOM i smatra da je to MOĆAN LEK”

Sadrži GV0ŽĐE, kalcijum, magnezijum, F0SF0R, vitamine C i A i K, B2 i B5…

K0R0VSKA biljka cenjena kako u NAR0DN0J tako i u naučnoj med*cini. Naučnici je preporučuju za UP0TREBU u svakodnevnoj ishrani, ali ništa manje nije važna u preventivi i FIT0TERAPIJI.

K0PRIVA je najbolja LEK0VITA biljka za PR0ČIŠĆAVANJE krvi od koje istovremeno raste i broj crvenih krih zraca. Pošto ona P0V0LJN0 utiče i na gušteraču, čajem od K0PRIVE se skida i nivo šećera u krvi. Njome se leče i 0B0LJENJA M0KRAĆNIH puteva, kao i PAT0L0ŠKI ZAST0J M0KRAĆE. Posebno se preporučuje za prolećnu kuru s obzirom da čisti i creva. Ujutro P0PITI čaj natašte, i to jednu Š0LJU pola sata pre D0RČUKA i jednu do dve Š0LJE u toku dana, P0LAK0, gutljaj po gutljaj.

Branimir Nestorović je istakao neka SV0JSTVA ove biljke i naveo je je on lično koristi već 20 godina.

– Najbolje da se LIST0VI K0PRIVE samelju sa MED0M, ili da se drži K0PRICA u zamrzivaču dve nedelje, pa se ona sama PRET0VRI u prah. Čaj nije dobar jer voda ubja korisne SAST0JKE u K0PRIVI – objasnio je doktor Nestorović. Svaki deo ove biljke, ima neku korisnu funkciju.

– Najviše D0KAZA postoji za smanjenje veličine PR0STATE. Jedna nova studija na 100 pacijenata je pokazala smanjenje veličine, ali i svih simptoma koje ona stvara, kaže Nestorović.

izvor: usn1.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *