U KUĆI VAM SE OSJETI DIM OD CIGARETE? Smrad dima nestaje za tren uz ove sastojke iz kuhinje, BRZO I JEDNOSTAVNO

U vašem domu sigurno postoji bar jedan član porodice koji puši i zagađuje prostor neprijatnim duhanskim dimom. Postoji nekoliko trikova kako možete da se oslobodite duhanskog dima brzo i lako.

Soda bikarbona

Stavite sodu u posudu, koju ćete zatim smestiti u prostor za pušenje. Takođe možete sodu poprskati na podu i ostaviti 24 sata, a zatim jednostavno usisati. Na ovaj način možete se osloboditi mirisa sa tepiha, garnitura i fotelja.

Bijelo vinsko sirće

Bijelo vinsko sirće definitivno je jedan od najboljih neutralizatora dima od cigareta. Pripremite mešavinu tople vode i sirćeta, a zatim krpom očistite sve površine.

Obrišite stolove, ormare, police i druge prostore za odlaganje. Takođe možete obrisati podove, prozore. Ako je miris duvana veoma intenzivan, možete sirće sipati u šolju koja je ostavljena preko noći u sobi.

Miris citrusa

Brzo, efikasno i prirodno mirisa duhana ćete se osloboditi i pomorandžama i limunom. Ogulite ih, podelite na kriške, a zatim ih zajedno s košticama rasporedite na manje tanjire. Stavite ih po cijelom stanu i ostavite da se osuše. Ugodan miris uskoro će ispuniti prostor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *